Boresemények

Nagyszabású szervezett kóstolóprogramok és egyéb rendezvények 2017-ben a Fekete Borpince részvételével
Az oldal tartalma folyamatos szerkesztés alatt áll.


Beltéri programok téltől nyárig

 

Nagy Fehérvári Bormustra

2017. január 14. szombat 17-23 óra

Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1., Szent István Terem

20 borász, 80 bor Székesfehérváron az ország minden régiójából a Barrique borbár által szervezett nagyszabású kóstolóeseményen, amelyet 2016-ban hagyományteremtő szándékkal rendeztek meg az érdeklődők számára.

 

Kékfrankos Április NagyKóstoló 2017

2017. április 22. szombat 14-22 óra
Corinthia Grand Hotel, Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43.

A Kékfrankos Április egy egész hónapig tartó, a kékfrankos szőlőfajtát a középpontjába állító programsorozat, amelynek keretében szerte az országban borkóstolókat, borvacsorákat tartanak majd áprilisban, figyelmet szentelve e sokszínű szőlőfajtának. Az elegáns budapesti szállodában egész napos program keretében kóstolhatják végig az érdeklődők a borászok legjobb kékfrankos, illetve kékfrankos-alapú borait. A rendezvényen kóstolható borok a pincétől: Kadarka 2011, Kékfrankos válogatás 2011, Bikavér válogatás 2011, Patikárius cuvée 2012.

 

Kültéri, szabadtéri programok a nyári - kora őszi időszakban

 

Iván-völgyi kadarkatúra 2017

2017. június 16-17. péntek-szombat
Szekszárd, Iván-völgy

Szent Iván napjához kapcsolódó programunkon kinyitjuk Iván-völgyi pincéinket, meghívjuk borász barátainkat, kicsit sertepertélünk a konyhában és szeretettel várunk Téged is! Húzz túracipőt, látogass meg minket, barangold be bensőséges völgyünket és kóstold meg borainkat! Minden évben 10 borászat és az ország legjobb kávézója várnak itallal és étellel a napsütötte Iván-völgyben. Pénteken és szombaton buli a Bormúzeumban.
A pincétől kóstolható borok: Rosé cuvée 2016, Kadarka 2013. A pince Kávé Házánál vásárolható borai: Fehér kadarka 2016, Cabernet sauvignon 2013.
Vendég pince: Neiner Pince

Budapest Borfesztivál 2017 (a korábbi években: Budavári Borfesztivál)

2017. szeptember 7-10. csütörtök-vasárnap  Budapest, Budavári Palota

A Borfesztivál 1992 óta a magyar bort gazdag kulturális környezetbe ágyazva mutatja be a látogatóknak, ezzel szolgálva a hazai borkultúra fejlődését, társadalmi elismertségét, továbbá a bor és kultúra, nemzeti identitást és közösséget erősítő szerepét. A szekszárdi borászatok standjai hagyományosan az Oroszlános Udvarban vannak. A standnál kóstolható-megvásárolható borok a pince szinte teljes aktuális kínálatát lefedik.

 

Beltéri programok ősztől télig

 

Bordói November Nagykóstoló 2017

2017. november 18. szombat 16-22 óra
Corinthia Grand Hotel, Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43.

2017-ben negyedik alkalommal szervezi meg a Winelovers csapata a Bordói November Nagykóstoló programot. Magyarországon a vörösborok egyre népszerűbbek, különösen az olyan klasszikus bordeaux-i szőlőfajtákból készült borok, mint a cabernet sauvignon, a cabernet franc és a merlot. Ezek aromagazdagsága, potenciálja gyakran komplex, különleges minőségű tételekben ölt testet. A pince rendezvényen kóstolható borai: Cabernet franc 2013, Cabernet sauvignon 2013, Merlot 2013, Cabernet sauvignon válogatás 2012, Cabernet sauvignon válogatás 2003.


Magyarországi Újbor és Sajtfesztivál 2017

2017. november 24-25. péntek-szombat  Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

A fesztivál több érdekes programjával együtt lehetőséget teremt arra, hogy a nagyközönség és a szakmai látogatók megismerhessék Magyarország borvidékeinek és tájainak legkiválóbb újborait és ízletes sajtjait. A vendégek személyesen találkozhatnak a termelőkkel, és szakmai tájékoztatást kaphatnak az újborok és a sajtok készítésének mesterfogásairól. Minden vendég egy-egy ajándék pohárban részesül, s a rendezvény belépője a Mezőgazdasági Múzeumba belépni is jogosít.


 

Winelovers Xmas 2017

2017. december 9. szombat 15-22 óra
Corinthia Grand Hotel, Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43.

Az igazi borkedvelők számára nincs karácsonyi vacsora, ajándékozás, vagy szilveszteri ünneplés kivételes borok és pezsgők nélkül. A Winelovers decemberi nagykóstolóján épp ilyen tételek sorakoznak fel. Az esemény különlegessége, hogy a kiszemelt tételek azonnal meg is vásárolhatók, amelyeket díjmentesen, garantáltan karácsony előtt házhoz is szállítunk. Kóstold meg előre és válaszd ki, mely tételek kerüljenek az ünnepi asztalra, melyeket adnád szívesen ajándékba szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak, illetve mivel ünnepelnéd az új évet.

 

Ajánlatkérés

Egyedi igények

Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Online borrendelés

Ajándékutalvány igénylés

 

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

36309295732


 

Tárhely: RgStúdió