News

Idős, különleges vörösborok a pince kínálatában

2014. 07. 24.

Több, eddig trezorban tárolt, a penészréteg alatt Csipkerózsika-álmát alvó bort tettünk (vissza) az árlistánkra, így e borokhoz mostantól azok is hozzájuthatnak, akik nem járnak a pincénkben - vagy már jártak, de szeretnék visszakóstolni valamelyik különleges tételt. Mindegyik bor kis mennyiségben áll rendelkezésre és mindegyik igen közkedvelt a pincénkbe látogató azon vendégeink körében, akiknek van szerencséjük megkóstolni e nedűket.

Az idős, 2007 előtti borok a szekszárdi borvidék borainak azt a "klasszikus" arcát mutatják be, amikor nagyon tartalmas, finom borok születtek magas alkoholtartalom nélkül is. Mindegyik bor kiváló formában van, a sokéves érlelés hatására egyedi ízvilág jött létre a borokban. Az idős borok fogyasztásával kapcsolatban a tapasztalatunk az, hogy érdemes fogyasztás előtt 1-2 órát szellőztetni a bort és a bontás napján célszerű elfogyasztani az egész üveg tartalmát.

Megújult egyúttal a borok kategorizálása a netes rendelési oldalon és a pince papír alapú árlistáján is. A borok karaktere szerinti rendezés révén azt reméljük, hogy minden érdeklődő könnyebben tud kedvére való borokat választani. A kategorizálás szempontjai:
fehér - rosé/siller - vörös
könnyed - testes karakterű
ászokhordós - új tölgyfahordós érlelésű
érett - idős

A borok megrendelhetők itt: www.feketeborpince.urlapkeszito.hu
 

Ajánlatkérés

Egyedi igények

Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Online borrendelés

Ajándékutalvány igénylés

 

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

36309295732


 

Tárhely: RgStúdió