Szórakozás

A népi kultúrát, illetve az operett kultúrát kedvelő, mulatni vágyó, nótás kedvű vendégeink részére igény szerint megszervezzük privát eseményként különféle zenei előadók (pl. harmonikás) vagy kisebb helyi népi együttesek zenélését a borkóstoló mellé.

A populáris könnyűzenei kultúrát kedvelők számára a 80-as, 90-es évek és napjaink népszerű zenekarainak és előadóinak (Bikini, Zorán, Koncz Zsuzsa, Máté Péter, stb.) igényes slágereit színvonalasan játszó helyi gitáros játékát tudjuk ajánlani.

A polgári magaskultúra iránt fogékony hallgatóságnak borkóstolónk mellé a borhoz, a borkultúrához kapcsolódó megzenésített verseket "Ezredévek vígassága avagy borban a vers, versben a bor" címmel előadó helyi zeneszerző gitáros dalait ajánljuk. A megzenésített borversek betekintést nyújtanak a szekszárdi szőlészet, borászat történetébe, a bor és a szerelem kapcsolatába, és a bor összehozta közösség életébe. A boros tematika mellett különböző irodalmi tematikájú gitárműsorok (Ady emlékezete, Vajda János versei, modern szerelmes versek, klasszikus orosz irodalom, őszi versek, téli versek) is igényelhetők.

 


 


Kattintson ide és jelentkezzen borkóstolónkra!

Ajánlatkérés

Egyedi igények

Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Online borrendelés

Ajándékutalvány igénylés

 

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

36309295732


 

Tárhely: RgStúdió