Borvásárlás

Borvásárlás a pincénél

Amennyiben nálunk szeretné borainkat megvásárolni, úgy ezt a szekszárdi Iván-völgyi pincénkben is megteheti. Pincénkben a készpénz mellett hagyományos, illetve Paypass bankkártyával is lehet fizetni. A hatályos törvényi rendelkezések szerint alkoholt csak a 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak. Pincénkbe történő látogatásának várható idejét kérjük előre jelezze megadott telefonos elérhetőségeinken.

 

A pince címe:
Szekszárd, Iván-völgy, hrsz. 9662.
A pince megközelítése

Telefonszámok:

Mobil: 36-30/929-57-32

Vezetékes: 74/712-906

A pince GPS koordinátái:
46.3368, 18.6875

Megközelítés gépkocsival:

1. Az M6-os autópályáról a Szekszárd-Dél lehajtónál javasolt lekanyarodni, majd a decsi körforgalomnál az 1. számú kijáratnál Szekszárd felé fordulni. A csatári körforgalmat elérve be kell fordulni a Csatári utcába, majd 100 méter után balra kell kanyarodni, továbbhajtva a Csatári utcán. Néhány száz méter megtétele után jobbra kell kanyarodni a Sárköz utcába, majd kb. 4-500 méter után jobbra kell fordulni a Kalász utcába (a pincét a kerítésre kitett hordó és nyíl jelzi), és feljönni az emelkedőn a pincéig (szintén hordó és nyíl jelzi, hol van a pince).

2. A pince a központban található Béla térről is megközelíthető a Munkácsy utcán át a kilátó felé kétszer jobbra kanyarodva (a harmadik jobbra kanyar a kilátóba visz, ott egyenesen kell továbbmenni kb. 50 métert a szurdikig). A Csacska-szurdikon át a dombtetőre érve kell néhány száz méter után az Iván-völgybe lekanyarodva érhető el a pince (kb. 400 méter megtétele után).

A pince megközelítése letölthető PDF formátumban

Ajánlatkérés

Egyedi igények

Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Online borrendelés

Ajándékutalvány igénylés

 

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

36309295732


 

Tárhely: RgStúdió