Rólunk írták

Vendégeink írták - Bejegyzések a Fekete Borpince vendégkönyvében


Neveket nem tüntettünk fel a beírások szövegénél, mert az aláírások rendszerint olvashatatlanok.


Vendéglátásunkról:

Köszönjük szépen a szép pillanatokat, a nagyon finom vacsorát és a nagyszerű borokat, amit szerencsénk volt ebben a gyönyörű tájban elfogyasztani.

Egyedülálló és páratlan ízek tanúi lehettünk. Ez a pince olyan változatos ízélményeket tárt elénk, hogy ezt az egész országban nem tapasztalhattuk eddig. Köszönjül ezt a gazdag élményt.

Köszönjük szépen a kedves fogadtatást, a jó falatokat és a finom nedűket. Gratulálunk a szép pincéhez és sok sikert kívánunk a továbbiakban.

Ha Szekszárdra gondolok, egyértelműen a kiváló borok jutnak eszembe. Aztán a következő gondolatom a kadarkatúra és a Borkóstoló félmaraton. Egyértelmű a kötődésem a Fekete Borpincéhez. Amikor megérkezem ide, a csend ölel körül, kiváló borokat kóstolhatok, Tibor és Mihály vendégszeretete páratlan. Viszem hírét a pincének, a boroknak és az itt kapott felejthetetlen élményeknek.

Csodálatos hely, jó borok, kedves vendéglátás. Isteni volt a pörkölt! Köszönünk mindent!

A szekszárdi borvidéken kerestük a hagyományt, az egyszerűséget és a gasztronómiai élvezetek csúcsát... amit megtaláltunk a Fekete Pincészetben, borkóstoló alkalmával. Köszönjük az élményt, az italok csodáját, az ételek ízeit.

Köszönjük szépen a vendéglátást.  20 éve élünk Ausztráliában, ez a pincelátogatás volt a legnagyobb élmény számunkra, még sehol nem éreztük ilyen jól magunkat.

Az élmény páratlan volt. A borok ízvilága külön élményt nyújtott. A prezentáció minden várakozást felülmúlt. Közvetlen, családias hangulat és őszinte hangvétel. Köszönünk mindent és igyekszünk minél többször visszatérni.

Nagyon-nagyon köszönjük azt a családias, meghitt környezetet, amely alapjául szolgált a mai borkóstolásnak, fantasztikus élményben volt részünk. Kiváló volt a társaság, rendkívül finomak az étkek és mindehhez ragyogó borszortimentet kaptunk a háziaktól!

A táj gyönyörű, a borok szépek. Köszönjük a borok igényes bemutatását és a házigazdák barátságos vendéglátását.

Minden alkalommal csodálatot kelt bennem a vendégszeretetük. Köszönet a finom ízekért.

Családias, közvetlen, baráti fogadtatás és hangulat. Mindenkinek ajánlom!

Egy igazi, sallangoktól mentes élmény volt. Kiváló borok, barátságos vendéglátás és autentikus hangulat.

Kellemes házigazdák, kellemes pince, kellemes borok (kellemesnél kellemesebbek). Érdemes volt időt szánni a szekszárdi borokkal történő ismerkedésre.

A Fekete Borpince a szekszárdi pincék egyik gyöngyszeme.

Köszönjük a vendéglátást. Az ételek közül a kacsamájpástétom és a padlizsánkrém felejthetetlen. A borok mesések, a pincelátogatás is remek volt. Jövünk legközelebb is.

Köszönjük a színvonalas vendéglátást és a zseniális borokat, amelyekben már több mint 10 éve nem csalódtam.

Gratulálunk a szép pincéhez és a finom borokhoz!

Köszönjük a finom borokat, az ízletes csokoládékat és a finom mustot.

Személyre szabott volt a borkóstolás, a borválogatás. Szívélyes fogadtatás, finom ételek, gyors és figyelmes kiszolgálás.

Ismét nagyon jól éreztük magunkat ebben a kellemes környezetben, ízletesebbnél ízletesebb borok társaságában, a vendéglátó szakemberek gondoskodása mellett. Köszönjük a finom borokat és a kellemes estét.

Váratlan vendégként is nagyon szívélyes fogadtatásban részesültünk. A borok is nagyon kellemesek, ízletesek voltak. Ezt vásárlásunkkal is bizonyítottuk.

Nagyon jól éreztük magunkat, finom, érdekes bemutató, költői magyarázatok támasztják alá boraitok fantasztikusságát.

Egy gyönyörű estét töltöttünk a pincében. Hálás köszönet a lelkes háziaknak.

Kedves Fekete Család és Tibi! Köszönjük szépen ezt a fantasztikus borkóstolót, ami egy szóval így jellemeznénk: PARÁDÉ.

Nem vagyok egy nagy borivó, de itt mégis mindent megkóstoltam, megízleltem, sőt véleményeztem... azaz inspirálóak a helyi nedűk... mindez köszönhető a finom boroknak, Tibornak, a kellemes étkeknek, a hely szellemének... Külön köszönet, hogy a velünk lévő öt kiskorút is barátsággal fogadták.

Csodálatos nyáresti napsütés, pazar panoráma, barátok, jó borok.. Mit jó!! Fantasztikus borok és bonbonok. Köszönjük az élményt.

Mindent köszönünk, lenyűgöző borélmény volt mindannyiunknak.

Gratulálunk! Köszönjük a szuper vendéglátást! Minden nagyon finom volt, a bor, a pálinka, a padlizsánkrémes falatkák, a pörkölt, a rétes és még sorolhatnám.

A bor az istenek itala. Bár istenek nem vagyunk, de istenien éreztük magunkat. Köszönjük a vendéglátást!

Szuper borok, nagyon jó kiszolgálás, sokat tanultunk a borokról. Mindenkinek ajánlom.Borainkról:

A Fekete Borpincében úgy érezheti az ember, hogy a bor olyan, mint a cseppfolyós csók (egyébként ez idézet Hamvas Bélától).

Hatalmas élmény és meglepetés a csodálatos fehér és vörös borok világa, az illatok, a hangulat és a gyönyörű pince élménye.

Egy szürke, őszi napon jártunk itt. A kinti szürkeség ellenére a szivárvány minden színét láttuk a pince boraiban. Olyan új ízeket ismerhettünk meg, melyeket csak álmainkban tapasztaltunk. Kellemesen elbágyadtunk. Néhány jó palackkal és annál több kellemes emlékkel távoztunk.

Nem vagyok egy nagy borivó, de itt mégis mindent megkóstoltam, megízleltem, sőt véleményeztem... azaz inspirálóak a helyi nedűk...

Felejthetetlen élmény volt a borpince kupolája alatt gyertyafényben, ízletes borokat kóstolgatni, finomakat enni. Büszkeséggel tölt el, hogy társaságunk 14 féle bort megkóstolt és még mindig bírta. :) Visszajövünk erre a gyönyörű domboldalra!

Nagyon érdekes és izgalmas ez a hely, de a borokról is ugyanezt tudom elmondani. Én még nem ihatok bort, csak néhány kortyot és szagolhatok, de ez is felér egy teljes pohár ivásának élvezetével. (11 éves vendég)

Csodálatosak a borok. Végigittam és színjózan maradtam.

Gyönyörű szeptemberi pénteken töltöttünk itt egy pár órát, különlegesen finom borokat kóstolva. Még sok kellemes estét fogunk eltölteni az itt vásárolt borokkal.

Nagyon jók a borok. Itt kaptuk a legjobb borkóstolói élményt.


Rendezvényeinkről:

Borkóstoló Félmaraton

Túléltük a bor félmaratont, sőt élveztük a kiváló borokat. Minden nagyon kiváló volt.

Köszönjük ezt az exkluzív élményt, a meglepetésborokat, a ceremóniamester kalauzolását ebbe a különleges világba. Finomak voltak az ételek és a bonbonok.

Köszönjük szépen a félmaratont! Nagyon jól éreztük magunkat!

Köszönjük ezt a rendkívül különleges estét. Gratulálunk a nagyon szép borokhoz és az egész pincészet hangulatához.

Nagyon köszönjük a felejthetetlen élményt. Rengeteget tanultunk és igen jól éreztük magunkat.

Ennyi bort még sosem kóstoltam egyszerre, de még ennyire józanul se mentem haza borkóstolóról.

Tibor szerint a bor

Nagyon jól éreztük magunkat, új megvilágításba került a bor fogalma. Nagyszerű és figyelemfelkeltő volt, köszönjük szépen Tibornak a remek előadást.

A borról alkotott eddigi elképzeléseim Tibor megvilágításában egészen más szintre emelkedtek. Tibor gondolatai gondolatébresztőek és az élet egyéb területein is felhasználhatóak. Mostantól fogva egészen másképp, sokkal mélyebben fogok bort kóstolni.

Kedves Tibor! Nagyon köszönöm  a különleges borkóstolót. Egy friss szemléletet adtál át mindannyiunknak. Végre nem nehezen értelmezhető leírásokkal találkoztunk, hanem kreatív, újító és elgondolkodtató beszélgetésben volt részünk. Reméljük, lesz a programnak emelt szintű folytatása is.

Ez egy rendhagyó, érdekes előadás volt, amit feltétlenül ajánlunk mindenkinek! Teljesen érthető volt.


Mámorítóan Édes nap

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a "Mámorítóan édes nap" elnevezésű rendezvényen. Nagyon kellemes délutánt töltöttünk Önöknél. Gratulálok a nagyon finom borokhoz és sok sikert kívánok!


 
Borainkhoz hangolt bonbonjainkról:

Csokoládé és borok különös párosítása, mely mindenki számára más-más ízvilág - ez az, ami egyedivé tette a mai kóstolást. Köszönjük a vendéglátóinknak és kívánjuk mindenkinek e csodás és felejthetetlen élményt!

Még soha nem vettem részt ilyen boros-csokis kóstolón. Eddig ez kimaradt az életemből, de most boldog vagyok, hogy itt lehettem. Különleges élményt jelentett számomra ez az este, köszönet érte a Fekete Borpince és a Kakasbonbon csapatának.

Nem hittem abban, hogy a bor-csoki párosítás működik. De itt működik.

A csokoládék tökéletesen harmonizáltak a borokhoz és a hangulathoz.

A csokoládé és a borok különös kombinációja nagyon ízlett. Jó ötlet volt.

A bonbonok kóstolásával a borokban azonnal fel lehet ismerni a határozott, kifejezett gyümölcsös és fűszeres ízeket, a borkóstolásban gyakorlatlanok számára ez nagy segítség és egyben nagyon nagy élmény is.

A kézműves csokoládé íze egészen más, mint a boltban kapható csokiké. Ezek a bonbonok komplexebb ízűek, aromásabbak, ízük hosszan megmarad a szájban. A csokik természetes ízűek, nem édesek, ezért is illenek jól a borokhoz.

A bonbonok isteniek és rendkívül jól harmonizálnak borpárjukkal.

A csokoládék révén jobban ki lehet érezni a borokban rejlő ízeket, így például a Kékfrankos bort uraló meggyes ízvilág mellett a végén megjelenő erőteljes csípős-borsos íz remekül illeszkedik a bor ízéhez.

Úgy gondoltam eddig, hogy csokoládé "női dolog", de most rábeszélt a feleségem, hogy kóstoljam meg ezeket a különleges bonbonokat. Örülök neki, hogy hagytam magam rábeszélni, mostantól másképpen fogok gondolni a csokoládéra. 


Megjegyzés:
Neveket azért nem írunk, mert az aláírás szinte mindig olvashatatlan a bejegyzésnél.

Ajánlatkérés

Egyedi igények

Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Online borrendelés

Ajándékutalvány igénylés

 

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

36309295732


 

Tárhely: RgStúdió